12 Mei 2009

AWAS!!!

Jabatan H** IPGM Kampus Keningau
semakin mengganas!!!

Lokasi: Bumi Salong
:
Mangsa: Mohd. F*****
:
Isu: Surat pink (tidak hadir ke pelancaran Generasi Bebas Jenayah)
:
:
Adakah patut, disebabkan tidak hadir ke pelancaran Generasi Bebas Jenayah anjuran bersama Jabatan Belia dan Sukan (P) dan penganjur lain yang terlibat, kawan kita seorang ne diberi surat pink (surat amaran). Sedangkan ini merupakan aktiviti luar dan kita hanya menjadi jemputan sahaja. Sedangkan penganjur lagi kan tak kecoh, ini diorang lak yang lebih-lebih. menambahkan tekanan kepada pelajar sahaja.

Tak faham aku dengan H** ne. Apa bah yang sepatutnya mereka mahukan ini... Adakah mereka ne sudah tidak ada kerja lain??? Kalau benar tiada kerja lain, tu cafeteria kita yang semakin kurang baik perkhidmatannya korang tidak pun p pantau. Asyik nak cari salah laku pelajar. Amacam mau maju kalau asyik cari kesalahan orang lain sedangkan kesalahan sendiri tidak disedari. Jari telunjuk di tunding ke arah orang sedangkan 4 jari yang lain menunding ke arah diri sendiri!! Tak faham betul aku dengan pihak ne.

Ne surat pink yang dihantar kepada salah seorang penduduk bumi Salong
:
:


Memang pink
:
:
:
gambar mangsa yang terpaksa dikaburkan

:
:
:
Ini gambar sebenar mangsa bersama dengan surat pink
yang dibandingkan dengan kad manila...
menurut kata-kata mangsa
"kalau besar gini barulah surat amaran!!" (nada menyindir)

:
:
Hati-hati dengan pergerakkan anda sekarang...
kita berada dalam PENJARA...
amat menakutkan.

5 ulasan:

_Vu-JiE_ berkata...

rilek kamu.
minggu ni dia pemangku KJ.
tu yang keluar banyak pink letter.
reply and dat's it. jangan banyak cakap bilang. haha.
biasa lah. ingat lagi kata2 dia tym assembly. "dalam stiap jabatan memang akan ada seorang yang blablablabla whatever-i-forgot-oready.."

::culaN:: berkata...

oooowwww....

~call me intan~ berkata...

aaaaahahaha.bole ka sy ketawa kuat2???hahahahaha.

adoiii lucu.kn best kalo surat tu jadi besar mcm manila card tu.hahaha

(msh ketawa berguling2)

MetaFore berkata...

ces...tepuklah dada tanyalah selera

rei demon berkata...

tepuk dada sakit gink... tepuk sebelah tgn kena angin... dapat surat pink cepat2 la balas... huahuahuahuahua