11 Disember 2009

keputusan peperiksaan;

nah kita boleh check result exam di sini

bahagian pendidikan guru

sertakan no mykad dan angka giliran.

oleh kerana saya lupa no angka giliran saya, jadi saya tidak dapat check. hehe.

selamat berjaya kawan-kawan.

4 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

untuk oum kta takde dalam list

::CuLan:: berkata...

huhuhuuu...

endak pa...

saya akan rajin-rajin berkunjung ke sup...

kalau ada saya akan sebarkan...

sila bersabar...

teruskan cuti anda...

p.s~cuti selagi ada...

nurafiqah idris berkata...

xdpt cek pun.
huhu

::CuLan:: berkata...

Fiqa... sori... ada kesilapan maklumat di situ...

Itu tuk cek result exam OUM jak... kita masih tunggu SUP yang keluarkan...

kalau dah ada ASAP saya akan publish di sini... tu pun kalau keluar minggu ne lah... hehehe